Log ind
VÆRKTØJER
AnalyseCirkler
Værktøj til tekstanalyse
ArtLine
Tidslinje med kunstværker og forfattere
DanskLex
Opslagsværk med danskfaglige begreber
GenreUniverset
Zoom ind på danskfagets genrer
Notesbog
Dine egne noter samlet ét sted
SkoleTube
Direkte adgang til en lang række web 2.0-værktøjer

Om udgivelsen

Hvis man har en dårlig barndom, kan man altid skrive autofiktion.

Henrys barndom kan ikke blive værre. Hans mor spiller jævnligt død, hans far graver grave til hende ude i haven, og Henry skal genoplive hende med sit legetøjslægesæt – og den skønne skeløjede Alma ved det.

Men det kan den: Hans mor drukner sig for real, hans far barrikaderer sig i soveværelset med et bjerg mælkechokolade og tv-serier, og al voksenkontakt er med overforstående lærere og psykologer – og Alma deporteres til Fyn. Kun vennen Adam er et lyspunkt, men er han ved at forelske sig i helt vildt irriterende Alice?

 Det er der, Henry tager fat i sin notesbog og begynder at hævne sig på virkeligheden.

Det kommer til at ske - Lone Aburas' 4. roman - er en fortælling om at have en dårlig barndom og få succes på at skrive om den og derefter blive konfronteret med de mennesker, man skrev om, der ikke er tilfredse og vil hævne sig.
 

Om forfatteren

Lone Aburas, født 1979, debuterede i 2009 med romanen Føtexsøen. I 2011 fulgte Den svære toer, og i 2013 Politisk roman. Det kommer til at ske er hendes fjerde roman.

Lone Aburas har modtaget Statens Kunstfonds præmiering for nyudgivelser, Munch-Christensens Kulturlegat og Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat. Derudover har hun været nomineret til Montanaprisen.


Foto: Gyldendals Billedbibliotek
UDDRAG